TVDD ★ Wat kan je nogmeer doen met nagellak?



Wat kan je nou allemaal met nagellak? Ja, je nagels lakken. Maar dat wisten we al. In dit artikel vertellen we je wat je er nog meer mee kan doen!

1.       Zilveren ringen of “nep” ringen geven nog wel eens af. Je krijgt een donkere of groene rand op je vinger waar de ring heeft gezeten. Smeer de binnenkant of hele ring in met transparante nagellak en je hebt er geen last meer van! Doe dit wel regelmatig overnieuw.


2.       Weet je ook nooit wat de goede sleutel voor de voordeur, achterdeur en de schuur is?  Lak je saaie grijze sleutels in een vrolijk kleurtje! Daarna nog steepjes of stipjes erop en jij weet altijd welke sleutel voor welke deur is!


3.       Iedereen heeft wel die mooie schoenen die oh zo lekker zitten.  Maar na een poosje beginnen ze toch te slijten. Lak de afgesleten stukjes bij met de goede kleur nagellak en je kan er nog even mee door ;)


4.       Heb je net een heel chique feestje, ontdek je net voordat je weg wilt gaan een ladder in je panty ( Een ladder is een bijna gescheurd stukje in je panty). Smeer er transparante nagellak overheen en laat het drogen. Dit voorkomt in elk geval dat het niet verder zal scheuren.
 


5.       Oude sieraden met vervaagde kleuren? Heel herkenbaar voor de meeste van ons. Pimp ze op en geef ze een vrolijk nieuw kleurtje met je nagellak!

6.   Markeer al je saaie spullen! Je haarborstel, je rekenmachine etc. !

Wat versier jij allemaal met nagellak? Of houd je het bij je nagels?

xNailartForYou

2 Comments:

Imke

Goeie tips, dank je wel

Bibiane

Ik gebruik het enkel voor mijn nagels.

Een reactie posten